Diósdi Eötvös József

Német Nemzetiségi Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola


Give Chance-Give Future/ Adj Esélyt-Adj Jövőt Erasmus+ KA1 2017-2019

 
 

Green Skills for Social Agriculture Erasmus+ KA2 2016-2018

 
 
 

Eseménynaptár:

 

Feliratkozás hírlevélre:

 
 

Belépés

Név:
Jelszó:


Jelszóemlékeztető >


 

Elérhetőségek:


Diósdi Eötvös József
Német Nemzetiségi
Általános Iskola és
Alapfokú Művészeti Iskola


2049 Diósd,
Gárdonyi Géza u. 14.

Nagy épület:
06 (23) 381 041

Kis épület:
06 (23) 381 850

 Bálozzunk jövőre még többen!

 

Bár ősszel változott az iskola vezetése, a gyerekek és a családok legnagyobb örömére a hagyományos Szülők-nevelők bálja idén sem maradhatott el. Megmutattuk: képesek vagyunk alkalmazkodni egymás igényeihez, sőt a változó világhoz is. Modernizáltuk, felfrissítettük a népszerű rendezvényt, és a meglepetések sem maradtak el.

 

Február 21-én este a Diósdi ÁMK tornacsarnokában üdvözlő ital és terített asztalok várták a vendégeket, hiszen idén először vacsora mellett kezdhettük a farsangi mulatságot, az érdi Festal étterem kínálatából válogathatott, aki vacsorajegyet váltott. A jóízű kezdetre szórakoztató folytatás következett: gyerekeink tánccsoportjai adták elő a műsorukat: apró hastáncos ovisok, ügyes dzsesszbalettosok, dinamikus musical-táncszínpadosok. A nagy meglepetés ezután jött: az égő fáklyát tartó, reneszánsz ruhás, maszk mögé rejtőzött táncosokban a gyerekek örömmel ismertek rá a tanáraikra. Lámpalázas anyukák pedig hosszú hetek gyakorlása után álltak a közönség elé a Dancing Queen dallamára megtanult koreográfiával. Fergeteges sikerrel, bár visszatapsolni nem sikerült a csapatotJ.

A salsatanulás után teaház, koktélbár, büfé és retródiszkó szórakoztatta a vendégeket, majd izgulhattunk a tombolasorsolás alatt, melynek ajándékait az osztályok ajánlották fel.

 

A siker titka talán az, hogy mindent önként, ingyen, a gyerekeinkért tettünk: díjtalan volt a hangosítás, az otthon sütött finomságokat árultuk a teázóban, és a bevétel minden forintjával az iskola barátságosabbá tételét szolgálták, akik eljöttek és jegyet váltottak, tomboláztak, ettek-ittak. Mindenkit várunk jövőre!


      Impresszum | Honlap térkép | Adatvédelem | Webdesign | ©2003 Diósdi Eötvös József Német Nemzetiségi Általános Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola