Diósdi Eötvös József

Német Nemzetiségi Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola


Give Chance-Give Future/ Adj Esélyt-Adj Jövőt Erasmus+ KA1 2017-2019

 
 

Green Skills for Social Agriculture Erasmus+ KA2 2016-2018

 
 
 

Eseménynaptár:

 

Feliratkozás hírlevélre:

 
 

Belépés

Név:
Jelszó:


Jelszóemlékeztető >


 

Elérhetőségek:


Diósdi Eötvös József
Német Nemzetiségi
Általános Iskola és
Alapfokú Művészeti Iskola


2049 Diósd,
Gárdonyi Géza u. 14.

Nagy épület:
06 (23) 381 041

Kis épület:
06 (23) 381 850

Halloween Party

 

2010. október 28-án, délután négy órától vette kezdetét a „tökjó” mulatság a nagyiskola első emeletén.  Köszönhetően a sok vásározónak meglehetősen nagy bolhapiac kerekedett, így mindenki találhatott kedvére valót. Aki pedig a „tökjó” vásári forgatagban megszomjazott, szívesen láttuk a teaházban egy finom gyümölcsteára illetve sütire. Sok osztály versenybe szállt a „tökjó” süti készítésben, a DÖK által felkért zsűri szerint nem volt könnyű a választás, de a legfinomabb és legkülönlegesebb sütemények készítői az 1. a, az 1.c és a 3.a osztály voltak. Nekik külön gratulálunk és jutalmukat az őszi szünet után adjuk át.

A teaház mellett működött a kézműves kuckó, ahol asztali díszt illetve szellemfüzért készíthettek a diákok kollégáink segítségével.

A „tökjó” buli jelmezes felvonulással zárult, ahol sok boszorkánnyal, szellemmel, ördöggel, vámpírral és egyéb álarcossal találkozhattunk és közülük a zsűri döntése alapján a 2010/2011-es tanév „tökjó” diák címét Nagy Szonja 1.a osztályos tanuló nyerte el, melyhez szívből gratulálunk.

Köszönöm minden kedves résztvevő kollégának, szülőnek, diáknak a rendezvény lebonyolításában nyújtott segítséget.

Jövőre is várunk mindenkit szeretettel egy újabb Halloween Partyra.

 

Kleinhappelné Nagy Edit

DÖK segítő tanára   

      Impresszum | Honlap térkép | Adatvédelem | Webdesign | ©2003 Diósdi Eötvös József Német Nemzetiségi Általános Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola